У мережі з'явилася додаткова інформація про чергові санкції проти росії та білорусі. Стало відомо, що компанія "BRAWL STARS" видалила скачування їх ігор для жителів Росії та Білорусі.

Відповідну публікацію розмістили на Telegram-каналі «Рими і панчі»

Через те, що росія пішла війною на Україну, постдарадало дуже багато українських мирних громадян. Путін розраховував захопити Україну за кілька днів, проте він виявився дуже неправий.

Після того, як ЗСУ показало свою міць і непохитність, путін втратив голову і почав давати накази своїй армії бомбити житлові квартали і мирних людей, включаючи критичну інфраструктуру.

Важливо відзначити, що бомби і ракети летіли не тільки з території рф, але і з білорусі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Через такі терористичні дії агресорів, світові лідери почали вводити всілякі і дуже жорсткі санкції проти окупантів.

"BRAWL STARS видалила ігри для скачування в Росії і Білорусі доступ припинений, а для нинішніх гравців доступ перерветься з оновленням!",- підписаний пост в соціальній мережі.

Потрібно підкреслити, що це лише маленький шматок тих санкцій, які були вже введені проти росії та білорусі. Різні бренди, іномарки, фастфуди, різні сайти вже перестали працювати на території країн-вбивць, а їх економіка котиться на дно.

Нагадаємо, що у мережі показали, як росіяни почали мародерство у своїй же країні.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", ЗСУ ліквідували високопоставленого російського офіцера.