Два тижні на війні, в Укрзалізниці щодня публікують нові правила курсування потягів.

За даними тільки Укрзалізниці близько 2 млн людей покинули зону бойових дій за допомогою залізничного сполучення. Про це повідомляють в офіційному телеграм-каналі Укрзалізниці.

"Роботи ще багато, тож 10 березня рухаємось так", - уточнюють в перевізнику.

Зокрема публікують по станції Київ. Рух починається з 6:23

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зі столиці можна потрапити в основні міста України. У Харків, Дніпро, Львів, Івано-Франківськ, Кам'янець-Подільський, Рахів, Чоп, Солотвино, Кременчук, Кропивницький, Ужгород, Трускавець, Запоріжжя, Одесу, Ковель, Хмельницький.

На 14-й день війни вже перевезли 1 810 тисяч осіб на захід, а 147 тисяч осіб вивезено за кордон.

"Критичних втрат інфраструктури немає. Харківський вокзал працює спокійно, як і вся Південна залізниця", - заявив начальник Південної залізниці Микола Григорович Уманець.

Також назначила низку евакуаційних потягів з Дніпра, Запоріжжя та Кривого Рогу.

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця підказала, як евакуюватися з домашнім улюбленцем, як треба забезпечити заходи безпеки при перевезенні тварин у поїзді.

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ та "Укрзалізниця" спільними зусиллями евакуювали 1000 жінок та дітей з Ірпеня.

Також "Знай.ua" писав, що Укрзалізниця зробила евакуаційні рейси безкоштовними - будуть вивозити людей з гарячих точок, список маршрутів.