На чотирнадцятий день війни Росії проти України сторони домовилися відкрити відразу кілька коридорів для евакуації мирного населення. За добу вдалося вивезли понад 40 тисяч осіб.

Про це на своїй особистій сторінці у соцмережі фейсбук повідомив глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

У середу, 9 березня українська сторона продовжила вивозити українців з усіх гарячих точок. Лише за добу вдалося перевезти у безпечне місце понад 40 тисяч жінок та дітей. Зазначається, що заплановано було вивезти 100 тисяч осіб.

Давид Арахамія, скріншот із відео
Давид Арахамія, скріншот із відео

"За добу вдалось вивезти понад 40 000 жінок та дітей зі всіх куточків України. Намагались 100 тисяч, але не вийшло (. Дякую Ірині Верещук та сотням волонтерів та просто небайдужих людей. Працюємо далі, найбільш проблемні ділянки Маріуполь, Харків та Київська область", - зазначив Давид Арахамія.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що на 9 березня заплановані гуманітарні коридори за такими напрямками:

  • Енергодар - Запоріжжя
  • Суми - Полтава
  • Маріуполь - Запоріжжя
  • Волноваха - Покровськ
  • Ізюм - Лозова
  • Ворзель, Буча, Бородянка, Гостомель та Ірпінь до Києва (через Стоянку та Білогородку)

Нагадаємо, у Міноборони Росії зізналися, що строковики беруть участь у війні з Україною: вже захоплені в полон. Міноборони РФ визнало факт участі строковиків у війні проти України

Раніше Знай писав, генерал-майор ЗСУ Микола Куклюк іронічно описав армію російських окупантів: "Шоломи сталеві 1941 року". Микола Куклюк красним слівцем описав одяг

Також Знай повідомляв, після бомбардування Харкова у стелі будинку застряг снаряд російських окупантів: "Народився у сорочці"