Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім за час протистояння з російськими окупантами став справжнім народним улюбленцем, як і Олексій Арестович. Обидва звертаються до народу і завжди радують хорошим настроєм і новинами. Так, Віталій Кім порадував українців новим жартом, який опублікував у facebook.

Кожне звернення Віталія Кіма, як заспокійливе для українців. Він завжди на позитиві і розповідає, що російським окупантам не взяти Миколаїв, рівно, як і всю Україну.

Віталій Кім, Youtube
Віталій Кім, Youtube

Вранці, 9 березня Віталій Кім записав чергове звернення до українців, в якому дуже влучно пожартував про Росію і її "найсильнішу" у світі армію.

"Одесити підказують - що ніколи країна, у якої на гербі курка, не переможе країну, у якої на гербі вилка", - сказав глава Миколаївської ОДА.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До слова, це не єдине звернення глави Миколаївської ОДА цього ранку. Так, Віталій Кім повідомив ще одну радісну новину. Він зазначив, що випав сніг, а значить мисливцям стане легше "полює" на російських загарбників, які ховаються по лісах.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський на весь світ заявив про загибель 50 дітей під час війни проти Росії: "Їх просто забрали". Зеленський подякував Великій Британії за підтримку і попросив посилити санкції проти Росії.

Також ми писали, українські жінки-військовослужбовці зустріли 8 березня зі зброєю в руках пліч-о-пліч з чоловіками: "Захищають Україну".

Нагадаємо, ЗСУ відправили прямо в пекло майже 12 тисяч російських солдатів: "продовжуйте опір, разом переможемо".