Відомий український письменник Дорж Бату вирішив висловитися про вторгнення Російської Федерації на територію України. Аналітики завершили аналіз супутникових знімків.

Новий пост з'явився на його акаунті в соціальній мережі Facebook, активним користувачем якої він є.

Цього разу він зазначив, що Російська Федерація ввела на територію України вже 100% своїх військ, які накопичувалися з кінця минулого року біля кордону. Аналітикам України вдалося завершити аналіз супутникових знімків.

"Зараз залишки всього цього металобрухту спостерігаються виключно по дорогах і напрямках. Велика кількість, судячи з аналізу, просто стоїть на місці. Частина пересувається хаотично " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Виглядає все зараз так, що війська загарбників контролюють виключно деякі дороги і напрямки, проте точно не території. А всі карти, які поширює Російська Федерація - не більше, ніж блеф.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

На цю хвилину на кордонах немає ознак того, що Росія концентрує Додаткові угруповання.

Також, відомо про те, що з початку наступу, який стався 24 лютого, Російська Федерація випустила по цілях України приблизно 625 ракет. Значна частина з них вилетіла в цивільні об'єкти і житлові квартали.

Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube
Бійці ВСУ. Фото: скрін youtube

"Ми бачимо кожен запуск і кожен постріл. Будь-яка інсинуація росіян про те, що це "обстріли ЗСУ", не має жодних шансів – ми фіксуємо все. Кожен рух. Кожен запуск. Ми знаємо, хто, звідки і куди. Це факти, відомі зараз і відкриті для преси. Щодо пересування залишків російських військ територією України-довіряйте ЗСУ-вони свою роботу знають " - підсумував він.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський не боїться Путіна і хоче прямої зустрічі з президентом РФ

Раніше повідомлялося, що Віктор Янукович висунув свої "вимоги" до Володимира Зеленського та України

Також, Андрій Шевченко відкрив очі світу-вторгнення Росії в Україну стосується всіх.