Жорстоке вторгнення росії до України триває, і кожна смерть українця – справжня трагедія. Гинуть діти і дорослі, старі й молоді. Однак історія, яку повідомили в «Обозревателе», крає серця людей.

Це сталося 25 лютого, на другий день вторгнення. 24-річному військовому Сергію Пантелюку не судилося побачити свою новонароджену донечку, адже того дня пролунав сигнал повітряної тривоги.

Сергій саме мав поїхати до дружини, щоб бути присутнім на пологах, проте всьому завадила атака російських окупантів. Чоловік того дня зустрічав колону танків, яка рухалася в районі Рівнопілля на Чернігівщині. У бойову машину українців влучив снаряд.

Фото: Сергій Пантелюк, "Обозреватель"
Фото: Сергій Пантелюк, "Обозреватель"

Матір Сергія розповіла, що її син отримав важке поранення ніг і помер у лікарні за кілька годин після атаки. Виявилося, що осколки снаряда перебили йому артерію.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Він так кричав від болю. Його забрали до лікарні у Чернігів, але за кілька годин від триманих травм він помер", – згадує матір.

Того ж дня дружина загиблого Героя народила дівчинку, яку назвали Міланкою. Український воїн так і не дізнався про народження доньки.

Нагадаємо, Гаазький суд розпочав розслідування щодо вторгнення Росії в Україну: трибунал схвалило 38 країн. Вивчатиметься ситуація в Україні починаючи з 21 листопада 2013 року.

Раніше Знай писав, у Білорусі серед уроку вчительку затримав ОМОН через синьо-жовту стрічку у волоссі: за кілька днів відбудеться суд.

Також Знай повідомляв, Олексій Резніков дав українцям прості рекомендації, як швидко здолати ворога: "Це ваш час". Олексій Резніков звернувся і до громадян, які перебувають на тимчасово зайнятих ворогом територіях