Стало відомо про те, що пілот збитого під Харковом російського літака спійманий. Він тричі здійснив польоти між ізюмом і Балаклією.

ЗСУ спіймали ще одного військового з Російської Федерації. Він є пілотом літака, який не так давно збили під Харковом.

Як виявилося, це не просто військовий, а цілий заступник командира авіаційного полку, який розташовувався у Воронежі.

Він є одним з найбільш учасників і свідків злочинів з боку Російської Федерації проти мирного населення України.

Як повідомляє голова Харківської ОДА Синьогубов, російський пілот здав своїх координаторів і розповів про злочинні накази.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

До слова, пілотів було двоє, і всі вони залишилися живі. Одного зловити вдалося, а другий як і раніше ховається в місті. ЗСУ і тероборона продовжують пошуки.

Пізніше в мережу потрапив ролик, на якому допитують окупанта. Він спочатку розмовляв по телефону з дружиною, де розповів всю правду про те, що відбувається в країні, і попросив, щоб російські війська не бомбили мирне населення.

Потім, ближче до середини ролика він почав зізнаватися, що працює з координатами, і візуального контакту з землею не було. Накази з координатами отримував від якогось генерала Маковецького.

Російські полонені, скріншот
Російські полонені, скріншот

У центрі оборонних стратегій припускають, що Російська Федерація могла втратити вже третину свого боєздатного війська. Всього, за офіційною інформацією було вбито понад 11 тисяч українських військових, а також більше 30-35 тисяч були поранені.

Також, обгорілий пілот вертольота Мі-8 звернувся до російських окупантів з проханням припинити цю безглузду бійню.

Нагадаємо, що Джим Керрі заступився за Україну після нападу Путіна

Раніше повідомлялося, що пенсія в період воєнного стану: у Мінсоцполітики розповіли, коли українці отримають виплати.

Також, в Загорівся гараж, в якому виявили форми російських військових