Літні люди звертаючись до наших військових використовують українську мову, пізніше стало зрозуміло, що мешканці Суджи використовують її і у побуті.

Мешканці Курської області не одноразово починають спілкування із ЗСУ українькою, в основному щоб поскаржитися на відсутність води і їжі, нащо наші військові в свою чергу забезпечують їх всім необхідним. А пізніше і наші журналісти помітили, що у спілкуванні мешканці Суджи використовують українську, аби висловити своє занепокоєння ситуацією.

Вулиця у Курській області. Кадр з ютуба
Вулиця у Курській області. Кадр з ютуба
Дорога у Курській області

Як відомо українською володіють не лише мешканці Курської області, також раніше було помічено, що і інші росіяни вже давно використовують українську, а саме Мурманська область, Оренбурська область, Омська область, Кубань, Вороніж та інші області, котрі раніше були частиною українських територій, це було показано у російських новинах. Та росіяни хочуть збрехати своєму народові, як не дивно, що українська, яку використовують мешканці росії, насправді є діалектом російської. Аби хоч якось виправдати цю ситуацію, вони навіть знімали політичні ролики, у яких пояснювали, що традиції і мова, яких і досі дотримуються деякі мешканці росії, наприклад Щедрування, є всього навсього частиною великої російської традиції.

Коментарі про ситуацію з Курською областю
Коментарі про ситуацію з Курською областю
Коментарі про ситуацію з Суджою

Популярні новини зараз
В Порошенка зібрали з українців 17 млн грн на ЗСУ, але гроші витратили на судову заставу екс-чиновнику, - експерт Українцям дарують зарядні станції за сплату комуналки: нова акція від YASNО Після 30 звернень до поліції українка зарізала чоловіка-ґвалтівника: що сказав суд 1,32 грн за кВт замість 4,32: українцям знизять вартість електроенергії вже восени, кому пощастить
Показати ще

Михайло Шейльтеман про ситуацію у Курській області

Українці можуть допомогти військовим простим бігом, Знай.ua розкаже, як це зробити

Тільки у Знай.ua дізнаєтеся чи путін зможе повернути свої території взяті ЗСУ