Несамовитий президент Росії Володимир Путін посіяв сум'яття у своїх лавах, розмістивши свої "космічні війська" на лінії фронту в Курську.

Російський регіон зазнав нападу з ЗСУ в останні тижні, які наступають на російську територію після багатьох років війни на власній землі. Вторгнення від Києва, очевидно, створює для путіна проблему з робочою силою , а це означає, що Кремль змушений мислити нестандартно, щоб продовжувати боротися на всіх фронтах і забезпечувати безперебійну роботу своєї військової машини.

Російські окупанти / фото: скріншот Youtube
Російські окупанти / фото: скріншот Youtube

Незалежна російська розслідувальна організація Important Stories першою повідомила про розміщення Повітряно-космічних сил у Курську після їх створення у травні-червні цього року. Члени сил набираються з числа військовослужбовців космодрому, інженерів, механіків та персоналу станцій радіолокації, серед інших. За даними Newsweek, багато з цих військовослужбовців раніше охороняли ядерне стримування Росії.

Однак на Telegram-каналі Fighterbomber, пов'язаному з Повітряно-космічними силами Росії, спостерігалася плутанина.

Популярні новини зараз
Нові комунальні тарифи з 1 жовтня: українцям доведеться платити вдвічі більше В Україні дорожчає "блакитне паливо": що буде з тарифами для населення "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Канал заявив: "Я гадки не маю, чому вони називають себе мотострілками, якщо ніяких ознак мотострільців там немає" , і повідомив, що підрозділ "просить у інших підрозділів щось серйозніше, ніж автомат Калашнікова".

Путін із Лукашенком / фото: Telegram
Путін із Лукашенком / фото: Telegram

Нагадаємо, що "Підіте ловити своїм тілом дрони": військова пропонує жорстоке покарання за підпали авто військовослужбовців.

Раніше ми повідомляли, що росіяни озвіріють після Курська: екстрасенс пояснила, коли чекати на масований обстріл.