Солдати РФ умисно збили одну з них над пляжем, де знаходилися сотні цивільних. Факт нового злочину країни-агресорки підтверджує аудіоперехоплення, яке уже опублікували в мережі.

Знищення ракети над пляжем у Криму — свідома провокація Росії

Попри те, що влада РФ всіляко заперечує факт умисного знищення ATACMS над пляжем, де відпочивали кримчани, нове перехоплення вказує на зворотнє.

Так, у соцмережі X оприлюднили уривок інтернет-розмови між російськими солдатами, які відбивали нову атаку ЗСУ на ворожі об’єкти

Кажуть, що взагалі п**дець…

Популярні новини зараз
Війна в Україні триватиме до 2029: відомий астролог шокував передбаченням Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен Українці залишаться без пенсій, і не важливо – працювали вони, чи ні
Показати ще

А п**дець у чому? Відпрацювали ж, у принципі, добре, збили ракети.

Так вони (російські сили ППО — ред.) одну ракету збили прямо над пляжем — ATACMS цей їб**ий касетний…

Вась, ну, як зафіксували, так і збили.

Уривок цієї бесіди між російськими окупантами вкотре підтверджує той факт, що ЗСУ не цілилися на пляж, а силам ППО РФ все одно, скільки цивільних загине в результаті їхньої “роботи”.

Що важливо розуміти, унаслідок падіння уламків ракет загинуло четверо людей, 151 звернулася по медичну допомогу, 82 госпіталізовано.

Навіщо російська ППО збила ракету ATACMS над пляжем у Севастополі

Новий злочин, які вчинили солдати РФ проти українського населення, а саме жителів Криму, це спланований характер інформаційно-психологічної операції.

Головна ціль Кремля — заблокувати надання Україні ракет ATACMS, використати інформаційний та політичний тиск на керівництво США, аби заблокувати ухвалення рішення щодо надання дозволу Силам оборони України бити по військових об’єктах на території РФ.

Однак цей план команди диктатора Володимира Путіна виявися провальним, адже Вашингтон розуміє та знає, що насправді сталося в Криму та навіщо російська ППО збила ракету безпосередньо над пляжем з цивільними.

Представник Ради національної безпеки Білого дому, коментуючи ці події, наголосив, що загибель цивільного населення є трагедією.

Це, безумовно, стосується і тисяч невинних українців, які були вбиті російськими військами з початку російської агресії, — додав він.