З 1 липня тарифи на електроенергію для населення у так званій Луганській Народній Республіці (ЛНР) збільшаться.

Вони залежатимуть від категорій споживачів, обсягів споживання та доби. Це означає, що ціна на електрику збільшуватиметься не менше одного разу на рік доти, доки не досягне рівня, порівнянного із сусідніми регіонами Росії.

"ЛНР". Фото: скрін youtube
"ЛНР". Фото: скрін youtube

Крім того, з липня тарифи на житлово-комунальні послуги загалом збільшаться на 30%. У Луганській обласній військовій адміністрації зазначають, що ці зміни пов'язані із завершенням російської фінансової підтримки.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати Утримувати тариф більше не будуть: восени на українців чекає новий удар по гаманцях "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен Після скандалу з Тищенком, військові вимагають жорсткого покарання для цивільних чоловіків
Показати ще

З іншого боку, у Кремлі було запроваджено тимчасовий мораторій до 1 січня 2026 року на примусове стягнення боргів із державних підприємств ЛНР, що виникли до 30 вересня 2022 року.

Цю інформацію підтвердив керівник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

А ми нагадуємо через зростання тарифу на світ в Україні злетять ціни на дуже важливий продукт: "Вже домовилися"

Також ми писали про те, що у українців показали скільки платять за світло в Європі: про рівень достатку – ні слова

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що Київводоканал заявив про необхідність перегляду тарифів: подорожчання може пройти в два етапи.