В 2024 році, Україна зосередить зусилля на трьох напрямках: створення системи забезпечення Збройних сил України високотехнологічними активами, нова філософія навчання та ведення війни з освоєнням нових бойових можливостей.

Про це та інше, головнокомандувач Валерій Залужний розповів в інтерв'ю виданню CNN.

Валерій Залужний, фото: скріншот з відео
Валерій Залужний, фото: скріншот з відео

За словами Головкома, зараз в нас є всі можливості знищити ворога. Але наша ціль стоїть в тому, щоб вдало скористатися моментом.

"У нас уже є можливості знищити ворога і забезпечити існування державності. Наша ціль повинна складатися в тому, щоб скористатися моментом – максимально накопичити новітні бойові можливості, які дозволять залучити менше ресурсів для нанесення максимальної шкоди ворогу" розповів Валерій Залужний

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Валерій Залужний. Фото: скріншот youtube
Валерій Залужний. Фото: скріншот youtube

Окрім цього, Головнокомандувач зазначив, що ми повинні боротися зі скороченням воєнної допомоги партнерів та власною політичною напруженістю. Увага міжнародних партнерів перейшла на конфлікт Близького сходу, тому росія може скористатися моментом, щоб спровокувати нові сутички в інших місцях.

За словами Залужного в росії значно більший людський ресурс, а в України нездатність підвищити чисельність армії без використання непопулярних заходів.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Ми все одно помремо": радниця Залужного попросила українців не боятися повісток, а матерів - не плакати

Раніше портал Знай інформував, військовий експерт розповів, якою може бути стратегія ЗСУ на 2024 рік

Також наш портал повідомляв, військовий експерт Андрій Васильчук: "Відставка Залужного. Подивимось правді в очі: настав час зміни"