Сергій Наєв – командувач об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант, в інтерв'ю abcNEWS розповів, що війна вийде за межі Півдня та Сходу у разі продовження активного нарощування виробництва зброї Росією.

Крім того, росіяни постійно вдосконалюють свою тактику на полі бою, а контрнаступ останні місяці не приносить очікуваних результатів. Завдяки постійному вдосконаленню виробництва зброї, ворог застосовує новітні технології. Це ускладнить ситуацію, якщо захід перестане передавати озброєння.

Українська артилерія Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Українська артилерія Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Він акцентував увагу, що у разі продовження виготовлення зброї у таких темпах, країна-агресор може знову намагатись вийти за межі фронту. Але військовий заявив, що Україна активно готується до цього – будує оборону, тренує наші сили та мінує територію. Він зазначив, що у нас розуміють важливість наявності ресурсів та зброї, тому отримують від західних партнерів високоточне ППО, яке може боротися проти ресурсів Росії.

"Треба розуміти, що скорочення постачання допомоги може вплинути на нашу обороноздатність. Але ми будемо боротися з тим чим є", – заявив він.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Артилерійська система "Кропива"
Артилерійська система "Кропива"

Військовий зазначив, що сучасні технології у війні зараз мають перевагу, тому варто йти в ногу з часом. Наприклад, щоб для досягнути ціль, на яку раніше витрачалось 100 снарядів, наразі варто застосувати 10, а то і менше. Це і підкреслює перевагу сучасних технологій у війні.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, обов'язкова мобілізація жінок: бойовий медик закликав зробити це якнайшвидше

Раніше на порталі Знай повідомлялося, проти українців кинули людожера: 20 років за гратами чекав особистого дозволу путіна

Також, наш портал інформував, в Україні "посилять" мобілізацію: де шукатимуть чоловіків