Новий опалювальний сезон може стати рекордними за кількістю дронів-камікадзе, якими окупанти будуть атакувати Україну. Тільки минулого місяця росія застосувала на терититорії нашої країни понад 500 безпілотників.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Shahed-136. Фото: Youtube
Shahed-136. Фото: Youtube

"Проти дронів боротися потрібно, бо ця осінь/зима будуть рекордними за кількістю застосувань літальних безпілотних апаратів Шахед", - сказав він.

Ігнат нагадав, що лише за минулий місяць росія застосувала проти України понад 500 безпілотників, в той час як за пів року опалювального сезону росія випустила 1000 дронів.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Показати ще

Дрон-камікадзе. Фото скріншот з Youtube
Дрон-камікадзе. Фото скріншот з Youtube

"За 6 місяців минулого опалювального сезону було використано проти України понад 1000 "шахедів". А ми вже маємо пів тисячі лише за один місяць", - повідомив речник.

Він додав, що повітряні сили будуть робити все можливе, щоб захистити Україну – збивати повітряні цілі та захищати повітряний простір.

Українська ППО. Фoто: скриншот Youtube
Українська ППО. Фoто: скриншот Youtube

Ігнат додав, що пріоритетними об'єктами для протиповітряної оборони будуть енергетична інфраструктура та критичні державні точки.

Нагадаємо, окупант "виховав" мобиків палицею під прицілом автоматів, а ті лише терплять: "Хто смикнеться - стріляй"

Як повідомляв "Знай.ua", українські інженери знайшли слабкі місця "Shahed-136", які падають на наші міста: "Рано чи пізно..."

Знай.ua писав, росіяни будуть атакувати Україну видозміненими "шахедами": запускати будуть прямо з автомобілів