5 жовтня 2023 року окупанти завдали ракетного удару по Харківській області — постраждав Куп'янський район, село Гроза, загинула 51 особа.

Удар припав по продуктовому магазину, який функціонував паралельно та як кафетерій. Там, за попередньою інформацією, проходив поминальний обід. Серед загиблих є й родичі воїна ЗСУ, якого проводжали в останню путь – на Небеса.

Удар окупантів по магазину Харківщині. Фото: telegram/synegubov
Удар окупантів по магазину Харківщині. Фото: telegram/synegubov

Не встигли ми відійти від цього горя, як окупанти здійснили нову терористичну атаку. І знову по Харкову. Використовувалися, попередньо, дві ракети "Іскандер", що пошкодили багатоповерхівки та зруйнували триповерховий житловий будинок. Поранено кількох людей, включаючи дітей. Постраждав 11-місячний хлопчик, а його 10-річний брат загинув.

Але щодо ракетного удару, що стався в четвер, є ще одна дуже моторошна деталь, яка нікого не залишить байдужим.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Удар окупантів по магазину на Харківщині. Фото: telegram/synegubov
Удар окупантів по магазину на Харківщині. Фото: telegram/synegubov

Коли служби закінчували свої роботи, коли тіла загиблих вже були заховані у спеціальні мішки для подальшого транспортування, ідентифікації та подальших процесів, в одному із "пакетів" заграла "Червона калина" Андрія Хливнюка.

Хтось намагався додзвонитися до загиблої людини, проте вона більше ніколи не зможе відповісти на жоден із дзвінків.

"Господи, який жах, за що людям таке горе. Невже це ніколи не скінчиться", - пише один із користувачів у коментарях. Наше завдання продовжувати допомагати воїнам ЗСУ, щоб окупантів ставало дедалі менше на нашій землі, і щоб у якийсь момент на нашій землі знову настав світ.

Нагадаємо, окупанти завдали ракетного удару по продуктовому магазину: десятки загиблих і багато поранених

Як повідомляв "Знай.uа", "буде багато атак": Зеленський попередив про жах, який чекає на українців

Знай.ua писав, 9 днів обстрілів і удар по великому об'єкту: екстрасенс Яна Пасинкова розповіла чого чекати в жовтні