Про це повідомляє прес-служба Держфінмоніторингу.

Держфінмоніторинг продовжує вживати акцентованих заходів з метою реагування на ризики та загрози, що створює РФ у сфері відмивання коштів, фінансування тероризму та фінансування поширення зброї масової поразки, а також санкціонування країни-агресора.

Станом на 22 вересня передано підозрілі фінансові операції до правоохоронних органів на суму 132 млрд гривень.

Накладено арешт на корпоративні права на 12,3 млрд. гривень.

Вийшло виняток можливості Р2Р транзакцій для низки російських банків та платіжних систем на криптобіржі Binance. Завдяки Держфінмоніторингу відбулося позбавлення агресора статусу спостерігача в Азіатсько-Тихоокеанській групі боротьби з відмиванням коштів APG.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

РФ була обмежена у правах членства у Міжнародній групі з протидії відмиванню брудних грошей (FATF).

Також сталося виключення можливості Р2Р транзакцій для низки російських банків та платіжних систем на криптобіржі Binance. Завдяки Держфінмоніторингу відбулося позбавлення агресора статусу спостерігача в Азіатсько-Тихоокеанській групі боротьби з відмиванням коштів APG.

MONT GROUP: ПФР РФ обмежено у правах членства, в т.ч. позбавлені права обіймати керівні, консультативні та представницькі посади, проводити засідання та брати участь у проектах.

Держфінмоніторингом забезпечуються первентивні заходи щодо різних бізнес-структур РФ.

З іншими заходами можна ознайомитись у таблиці від Держфінмоніторингу: