В Україні триває повномасштабна війна, а разом із нею оголошено військовий стан та загальна мобілізація. Військові захищають країну всіма силами, а волонтери намагаються постачати ЗСУ всім необхідним. Чергова допомога була надана у вигляді анти-ланцетних сіток. Про це повідомляється у Телеграм-каналі.

Згідно з інформацією, волонтери почали постачати Збройні Сили України антиланцетними сітками. Проблема боротьби із російськими дронами-камікадзе залишається проблемою номер один. Чи підтримка з боку Міністерства оборони нашим захисникам?

На кадрах, які були опубліковані в Телеграм-каналі, можна побачити приклад створення покращених систем захисту від «Ланцетів».

Українська 155-мм гаубиця М777 під захистом антидронового «гаража» обстрілює позиції ворога. Це показано на першому відео.

На другому відео можна побачити 100-мм зенітну ракету КС-19 захована в подібній конструкції, з додатково натягнутою над нею сіткою. Завдяки такій допомозі від волонтерів перемогти ворога буде ще ефективніше.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Раніше Знай повідомляв, що мобілізацію в Україні можуть посилити : Зеленський розповів про прохання військових.