За потрійним ударом у Криму та Москві по ворогах стоїть ГУР МО.

Про це у своєму Телеграм-каналі написав журналіст Андрій Цаплієнко.

"Атака на катери ЧФ РФ за 340 км від Севастополя. Атака на склад боєприпасів 758-ї логістичної бази ЧФ РФ у самому Севастополі. І те, з чого почався день. Атака БПЛА по офісних будівлях рашистів у Москві. За потрійним ударом по ворогах стоїть ГУР МО.

Про це на умовах конфіденційності мені повідомили мої джерела до Міноборони. Переконаний, що Україна має можливості загнати російський флот у Новоросійськ і Туапсе", - написав Цаплієнко.

Нагадаємо, безпілотники атакували столицю Росії, один із них потрапив до бізнес-центру "Москва-Сіті".

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Удар по "Москва-Сіті", скріншот
Удар по "Москва-Сіті", скріншот

Нагадаємо, 17 липня, на Кримському мості прогримів вибух, який пошкодив частину дорожнього покриття, але не зачепив залізничне полотно, яке також там проходить. Незважаючи на всі заходи безпеки з російського боку, автомобіль з вибухівкою опинився на мосту та злетів у повітря. Так було й минулого разу, коли на Кримському мосту вибухнула вантажівка.

"Я думаю, що це була акція українських спецслужб та військової розвідки України, про що власне вже всіляко натякає керівник військової розвідки України. Підозрювати в організації вибуху будь-яку іншу структуру просто безглуздо. Тому що для російської влади Кримський міст – це не лише важливий політичний об'єкт". Але це ще й важливий об'єкт постачання, тому жодних підстав мотивацій влаштовувати вибухи на Кримському мосту у російської влади немає, жодних незалежних партизанських рухів у Росії не існує. Спецслужби", - розповів російський опозиційний політолог Федір Крашенинников.

Нагадаємо, білоруські вертольоти вторглися у повітряний простір Польщі: як реагує НАТО

Раніше ми писали про те, що на Сумщині українець "зберігав у себе у дворі" російський танк Т80: "А ось чого ні, того немає "

Як повідомляв Знай.ua, блокада України в Чорному морі: експерти розповіли, чи вигорить у путіна його підлий план