На офіційній сторінці 88 ОБМП у соціальній мережі Facebook з'явилося приємне відео з поразкою однієї з "нових" російських розробок.

БМП-4М була прийнята на озброєнні ВДВ РФ в 2016 році. Ця система нібито одержала і покращений двигун, і тепловізор, і високоточний стабілізований приціл із різними функціями. Однак ця система просто не змогла встояти проти воїнів ЗСУ, які залишили від неї лише шматок металу.

Аеророзвідка використовувала дрон та виявила машину на дорозі, як і кілька одиниць іншої російської техніки. БМП-4М була з боєкомплектом на борту, тому наші військові вирішили не залишати таку машину напризволяще.

Ними було запущено дрон-камікадзе FPV "Пегас". Дешевий квадрокоптер, який збирають прямо в Україні, у школі операторів БПЛА "Ескадрон". ЗСУ вже згодом доповнюють їх вибухівкою та боєприпасами, щоби більше російської техніки вибухало.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Ось дрон і влучив у вежу БМП-4М і остаточно вивів її з ладу.

"Евакуації та відновленню ця бойова машина не підлягає", - кажуть наші воїни.

Варто ще звернути увагу, наскільки вміло наші хлопці почали знищувати ворожу артилерію. У щоденних зведеннях щодо втрат окупантів можна побачити, що завжди кількість "арти" перевищує 10, 20, а то й 30 одиниць на добу.

Нагадаємо, спорядження, дрони, приціли: Китай таємно допомагає Росії воювати проти України

Як повідомляв "Знай.ua", коли ЗСУ зайдуть до Криму? Військовий експерт розповів про головне завдання: "Ми шукаємо"

Знай.uа писав, контрнаступ ЗСУ триватиме довше, ніж усі очікували