Українці вже відійшло від "великого заколоту" Євгена Пригожина, який зганьбився на весь світ.

Можливо, у когось були надії на цей бунт, але більшість жителів нашої країни чудово пам'ятають, які росіяни "вмілі" бунтівники. Однак не можна заперечувати, що цей вчинок ватажка ПВК "Вагнер" показав, що режим можна намагатися хитати і це стане додатковою мотивацією для незгодних на росії.

Євген Пригожин. Фото: скрін youtube
Євген Пригожин. Фото: скрін youtube

Як зазначив під час телемарафону Михайло Подоляк, на рф очікує революційні події, які будуть використані низкою груп для досягнення своїх цілей.

"Чому переворот Пригожина завершився фіаско? Дуже просто - Пригожин маленький за масштабом, він і не хотів забрати владу, не хотів її перехопити. Він бізнесмен... не політик. Він ішов дуже швидко, не очікував такого проходу від Ростова до Москви, але не хотів зайти до Москви і забрати владу", - зазначив Подоляк.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Михайло Подоляк з блогерами, фото із соцмереж
Михайло Подоляк з блогерами, фото із соцмереж

За словами радника голови ОП, зараз у росії поки що не сформувалася політична група, здатна перехопити владу в Москві, але незабаром революційні процеси там розпочнуться.

"Росія хаотизуватиметься. Там буде багато маленьких груп, які будуть йти і щось собі забирати. І ось це буде революційний процес в рф" , - вважає він.

Мітинг росіян, фото: YouTube
Мітинг росіян, фото: YouTube

Також, путін спрямовує зусилля на створення з Росгвардії "другої армії" та посилює ці війська, але, за словами Подоляка, це є помилкою російського диктатора, адже в результаті Росгвардія просто розгорне зброю проти чинного режиму та самого путіна.

"Путін після невдалого заколоту Пригожина довів, що він не цар, а блазень, боягузлива людина, яка не приймає рішення, яка тікає", - наголосив Подоляк.

путін, скріншот: YouTube
путін, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що контрнаступ ЗСУ триватиме довше, ніж усі очікували: Михайло Подоляк протверезив українців і розповів правду.

Раніше ми повідомляли, що Андрій Єрмак розповів про деталі переговорів Зеленського з путіним: "Можна говорити про якусь дипломатію".