Багато українців з нетерпінням косяться новин і спостерігають за контранступом ЗСУ, який рухається повільніше, ніж планувалося, про що вже заявляло військове керівництво.

Звісно, ​​всім нам важливо знати, коли звільнять Бахмут і що буде, коли ЗСУ зайдуть Крим. З останнім питанням та його тимчасовими рамками допомагають розібратися різні експерти, зокрема Олександр Мусієнко. Він поділився своєю думкою щодо того, що означають удари по Кримському мосту і коли чекати на ЗСУ в Криму.

Олександр Мусієнко
Олександр Мусієнко

"До поля бою в Криму ще не один тиждень і не один місяць. Потрібно розуміти, що це все-таки операції, які спрямовані на зменшення логістичного потенціалу ворога. Тобто ми вишукуємо ті об'єкти, які можна дістати, це раз. По-друге, ті об'єкти, які зараз є найбільш актуальними з точки зору і з них очевидно йде забезпечення". , – розповів експерт .

Фахівець додав, що в такому разі логічно, щоб зменшувати логістичний потенціал російських військ, який ворог може використати, свою перевагу в артилерії та інших засобах.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Кримський міст, скріншот: YouTube
Кримський міст, скріншот: YouTube

Тому ми використовуємо ті можливості, які дозволяють завдати істотних збитків росіянам. І для того, щоб говорити про якусь підготовку щодо утворення плацдарму в Криму, нам потрібно зменшити російський потенціал в артилерії для початку, і це завдання зараз виконується.

Нагадаємо, що контрнаступ ЗСУ триватиме довше, ніж усі очікували: Михайло Подоляк протверезив українців і розповів правду.

Раніше ми повідомляли, що мольфар поділився пророцтвом про звільнення Криму, окупантам настав час тікати.