Вже неодноразово в інформаційному просторі України ходили "новини" про можливі переговори Володимира Зеленського та російського диктатора путіну.

Хтось переконаний, що мирні переговори потрібні якнайшвидше, хтось вважає, що потрібно досягти гучних перемог і лише потім сідати за стіл переговорів, а хтось переконаний. що з терористами вести переговори – собі дорожче.

путін, скріншот: Telegram
путін, скріншот: Telegram

Сам же Президент України переконаний, що коли наші війська досягнуть адміністративного кордону з тимчасово окупованим українським півостровом Крим, ймовірно, що владимир путін буде змушений шукати діалогу з цивілізованим світом.

Щодо переговорів висловився і керівник Офісу Президента Андрій Єрмак в одному зі своїх останніх інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
Показати ще

Він розповів, у якому разі можливі переговори з країною-терористкою:

"Єдиний момент, коли можна говорити про якусь дипломатію з росією - це коли російські війська вийдуть з території України, крапка (у межах 1991 року - прим.ред.)"

Андрій Єрмак, кадр з фільму Комарова "Рік. За кадром"
Андрій Єрмак, кадр з фільму Комарова "Рік. За кадром"

Також Андрій Єрмак висловився і щодо другого терміну Володимира Зеленського на посаді президента:

"У нас йде війна, у нас воєнний час. Про які вибори ми можемо зараз говорити, коли за Конституцією ми не можемо зараз проводити вибори. Коли у нас така можливість з'явиться, то ми проводитимемо. Ми демократична країна"

Нагадаємо, що місцевий депутат "Слуги народу" під час війни виїхав святкувати на Майорку та Ібіцу.

Раніше повідомляли, що Зеленський розширив список прав для демобілізації: хто входить.