Український астроексперт, енергетичний практик та таролог Влад Росс, який ще восени 2022 року передбачив "великий бум" на Кримському мості, визначився з часом, коли українці зможуть відсвяткувати довгоочікувану перемогу над російськими окупантами.

За словами Влада Росса, день перемоги України над росією відбудеться рівно того ж дня, коли ліквідують кривавого диктатора володимира путіна.

Про це Влад Росс розповів у своєму новому ефірі на платформі YouTube.

Влад Росс, скріншот: YouTube
Влад Росс, скріншот: YouTube

За словами екстрасенсу, є дуже добрі новини. Справа в тому, що процес "ліквідації" володимира путіна вже розпочався, і цирк, який влаштував його особистий кухар євген пригожин, тому повноцінний доказ.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Могила Путіна, скріншот: YouTube
Могила Путіна, скріншот: YouTube

"Зірки кажуть, що червень, серпень, вересень і жовтень будуть сприятливими для того, щоб усе це закінчити. Далі путін не має шансів пережити цей рік... Найпохмуріший мій прогноз після закінчення повномасштабної війни — кінець весни-початок літа наступного року, якщо якимось якось при владі перебуватиме двійник диктатора», — каже астроексперт.

Влад Росс
Влад Росс

Коротше кажучи, війна може закінчитися будь-якої миті. А після відбудеться суд у Гаазі, навіть за умови, що путіна не буде живим. Усіх, хто причетний до злочинів на території України, буде покарано.

Нагадаємо, "Будемо святкувати...": відомий таролог визначив кардинальний зсув в Україні, потрібно 8 місяців.

Раніше повідомлялося, інших варіантів немає: найвідданіші чоловіки за знаком Зодіаку, які тримаються за кохану до кінця.

Також, "Всі хочуть знати...": відома астролог розповіла, чим закінчиться для України 2023 рік.