План Євгена Пригожина з перевороту в росії добіг кінця, але зовсім не здобув успіху, особливо для самого ватажка ПВК "Вагнер". Після такого провокаційного бунту на нього чекає смерть.

Таку думку висловила Джилл Догерті, колишня керівниця московського бюро CNN, дослідниця країн колишнього СРСР та експертка з питань росії.

Путін з кухарем Пригожиним
Путін з кухарем Пригожиним

Є велика ймовірність того, що Пригожина вб'ють у Білорусі, куди він вирушив після своєї провальної місії, оскільки путін не вибачає зрадників.

Диктатор під час термінового звернення назвав дії голови ПВК "ударом у спину", а їхня домовленість із Лукашенком після заколоту Пригожина зараз викликає безліч питань.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Путін не прощає зрадників. Навіть якщо Путін скаже: "Пригожин, їдь до Білорусі", той все одно зрадник в очах диктатора, і я думаю, що Путін ніколи цього не пробачить", - переконана Джілл Догерті.

Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі
Кордон Білорусь / фото: Держприкордонкомітет Білорусі

Однак Джилл Догерті зазначила, що це складна дилема для москви, оскільки у Пригожина "є якась підтримка, він становить загрозу, де б він не знаходився". При цьому Дмитро Пєсков заявив, що не може уточнити, яку саме роль виконуватиме Пригожин у Білорусі.