На захопленій території Запорізької області вбили "проукраїнських терористів". Про це заявив колаборант Володимир Рогов, який керує окупаційною адміністрацією.

Вбитими виявилися два підлітки 2006 року народження. Один із них – це 16-річний підліток Тигран Оганесян. За словами колаборанта, вони ввечері "відкрили вогонь із автоматів" на міській набережній.

Бердянськ. Фото: Youtube
Бердянськ. Фото: Youtube

"Подробиці стрілянини в Бердянську - ліквідовано двох проукраїнських терористів. Приблизно о 19 годині, коли населення відпочивало з сім'ями на міській набережній, двоє бойовиків відкрили вогонь з автоматів. Внаслідок злагоджених та оперативних дій правоохоронних органів терористи були блоковані та знищені", - написав Рогов.

Раніше підлітка Тиграна Оганесяна вже затримували за проукраїнську позицію. Місцеві Telegram-канали розповсюдили жахливе відео, на якому хлопець буквально прощається із життям, тримаючи в руках зброю.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Все це смерть, пацани. Прощайте. Слава Україні", - сказав він, а другий підліток йому відповів "Героям слава".

Джерела повідомляють, що перед смертю вони встигли обірвати життя росіянина та місцевого поліцейського-колаборанта.

24 травня 2023 року Тигран Оганнисян і Микита Ханганов у Бердянську отримали звинувачення від Слідчого комітету Росії про те, що вони нібито підготували диверсії на залізниці.

За це їм загрожував від 10 до 20 років. Європарламент закликав випустити хлопців на підконтрольну Україні територію, але це було проігноровано.

Крім того, за інформацією, 30 вересня окупанти викрали Тиграна з дому та 5 днів катували, а потім змушували зізнатися у підготовці диверсії.

Нагадаємо, ЗСУ розпочали наступ за кількома напрямками одночасно: перші подробиці