На росії відгримів "бунт", організований головою ПВК "Вагнера" ​​Євгеном Пригожиним і в міністерстві оборони вирішили "підсумувати" день. Неоднозначна публікація з'явилася у телеграм-каналі російського оборонного відомства.

Так, у міноборони після всього того, що діялося в росії майже добу, вирішили опублікувати фото військових з дуже кумедним підписом.

"Згуртованість та єдність", - підписали фото.

Публікація мо рф. Фото: скрін telegram
Публікація мо рф. Фото: скрін telegram

Примітно, що цією "згуртованістю", а тим більше "єдністю" в російській армії і не пахне. Коли "вагнерівці" вже підбиралися до Москви, путін наказав переводити війська з передової до Москви, щоб її утримати. При цьому деякі підрозділи самовільно залишали позиції, щоб перейти на бік Євгена Пригожина та його зеків.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Вагнерівці". Фото: скрін youtube
"Вагнерівці". Фото: скрін youtube

Загалом "заколот" Пригожина закінчився дуже неоднозначно: міністра оборони, швидше за все, замінюють, а ватажка "вагнерівців" та його найманців "амністують".

Пригожин. Фото: скриншот Youtube
Пригожин. Фото: скриншот Youtube

Варто зазначити, що "похід" Пригожина на Москву закінчився помітними втратами з боку міноборони росії - збито 6 вертольотів, пілоти яких, швидше за все, не вижили. Втім, цю "провину" путін вирішив пробачити, аби втриматися на своєму троні.

Раніше портал Знай повідомляв, Пригожин відводить зеків від Москви: бунт закінчився пшиком.

Також наш портал інформував, російські війська завдали удару по ПВК "Вагнер", зеки Пригожина обіцяють розправу: "Знищуватимемо".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, повстання може перекинутися на Білорусь: полк Калиновського закликає до рішучих дій.