Голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин зупинив свій похід на Москву для помсти Шойгу та Герасимову. Заяву він зробив нібито після переговорів із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Євген Пригожин заявив, що 23 червня бійці ПВК "Вагнера" ​​вирушили на "марш справедливості" і за добу дійшли практично до Москви. При цьому вони, за його словами, не зазнали жодних втрат.

"Вагнерівці". Фото: Telegram
"Вагнерівці". Фото: Telegram

Втім, зараз у "кухаря путіна" з'явилося відчуття, що кров може пролитися і щоб цього уникнути він вирішив зупинити бунт і розвернути своїх зеків.

"Наразі настав той момент, коли кров може пролитися. Тому, розуміючи всю відповідальність за те, що буде пролита російська кров, ми розвертаємо свої колони і йдемо у зворотному напрямку до польових таборів згідно з планом", - заявив Пригожин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Перед цим у мережі з'явилася інформація, що Олександр Лукашенко провів переговори з головою ПВК "Вагнера" ​​та вмовив його відмовитися від заколоту.

"Переговори тривали протягом усього дня. Внаслідок чого дійшли домовленостей про неприпустимість розв'язування кривавої бійні на території росії", - йдеться у повідомленні.

Переговори Лукашенка. Фото: скрін telegram
Переговори Лукашенка. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Кремль знімає війська з передової, щоб утримати Москву, але багато хто переходить на бік "вагнерівців".

Також наш портал інформував, російські війська завдали удару по ПВК "Вагнер", зеки Пригожина обіцяють розправу: "Знищуватимемо".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, повстання може перекинутися на Білорусь: полк Калиновського закликає до рішучих дій.