Через заколот Євгена Пригожина та "вагнерівців" міністерство оборони росії знімає війська з передових позицій в Україні та відправляє до Москви. Про це інформують російські ЗМІ.

У Кремлі триває максимальна паніка через заколот, який підняв голова ПВК "Вагнер". Євген Пригожин та його угруповання вже захопили деякі міста, багато військових об'єктів і наближаються до своєї мети – Москві.

євген пригожин, скріншот: Telegram
євген пригожин, скріншот: Telegram

У міноборони Росії вирішили знімати війська, які знаходяться на передових позиціях в Україні, щоб мати хоч якісь шанси утримати Москву. Проте не все так просто, як повідомляють російські воїнкори, частина підрозділів самі знімаються з позицій та їдуть на підтримку Пригожину.

Російський військовий. Фото: скриншот Youtube
Російський військовий. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В той самий час Михайло Подоляк оцінив шанси шляху утримати Москву і не втратити трон.

"Щоб утримати Москву, путіну потрібно забрати з України 100-150 тисяч своїх військових", - наголосив він.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ вже почали використовувати внутрішній конфлікт у Росії на свою користь і поступово звільняти захоплені окупантами території.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, російський спецназ підняли по тривозі, путіну доповіли про заколот Пригожина: що відбувається.

Також наш портал інформував, російські війська завдали удару по ПВК "Вагнер", зеки Пригожина обіцяють розправу: "Знищуватимемо".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що РДК закликає росіян до війни проти путіна, громадянську війну не зупинити: "У нас з'явився шанс".