Заколот на росії набирає обертів – після взяття Ростову бойовиками ПВК "Вагнера" почалися сутички у Воронежській області.

Так, за повідомленнями самого ватажка найманців Євгена Пригожина, його підрозділи атакували з повітря гвинтокрили російської армії. Але, запевняє ватажок, його підрозділи не зазнали втрат, а от один гвинтокрил вдалося збити.

вагнерівці збили гвинтокрил ВКС РФ
вагнерівці збили гвинтокрил ВКС РФ

Також Пригожин запевняє, що один з пілотів ФСБ відмовився виконувати наказ та атакувати підрозділи "вагерівців".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У той же час з'являється все більше повідомлень, що "вагнерівці" взяли під контроль Ростов – містом пересуваються колони найманців, усі важливі адмінбудівлі захоплено.

"Бої відбуваються в тих місцях, де військове керівництво дає неправдиву інформацію бійцям. Там де солдати зустрічають нас - вони руками махають радісні. Вже чоловік 60-70 до нас приєдналися, хоча ми пройшли невеликий шлях", – повідомив Пригожин.

Тривожно стало і у Московській області. Тамтешній губернатор закликав усіх зберігати спокій.

"Проводяться антитерористичні заходи. Можливі додаткові перевірки на дорогах на південному напрямку, тому прошу по можливості утриматися від поїздок на особистому транспорті на півдні Московської області, в першу чергу за межі регіону. Прошу зберігати спокій", – повідомив губернатор.

Раніше Знай повідомляв, що російські війська завдали удару по ПВК "Вагнер", зеки Пригожина обіцяють розправу: "Будемо знищувати".