Бойовики ПВК "Вагнера", які збунтувалися проти путінської влади увечері 23 червня повідомляють у своїх каналах, що увійшли до Ростова. Напередодні ввечері їхні загони перетнули українсько-російський кордон і колонами рушили у бік міста.

Також за повідомленнями самих "вагнерівців", низка підрозділів Міноборони, які брали участь у війні, починають переходити під командування.

бойовики ПВК "Вагнера" ​​взяли Ростов
бойовики ПВК "Вагнера" ​​взяли Ростов

За даними російських ЗМІ, ПВК Вагнер захопили Ростов: захоплено штаб Південного військового округу, будівлю МВС. Те саме готують у Воронежі.

"Ростов узятий без бою, але на трасі Ростов-Таганрог очікується бій з Кадрировським Ахматом", - пишуть воєнкори.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

бойовики ПВК "Вагнера" ​​взяли Ростов
бойовики ПВК "Вагнера" ​​взяли Ростов

Водночас, ФСБ «закликає» бійців «Вагнера» не виконувати накази Пригожина і затримати його.

"Закликаємо бійців ПВК не робити непоправної помилки, припинити будь-які силові дії проти російського народу, не виконувати злочинні та зрадницькі накази Пригожина, вжити заходів для його затримання", - сказано у заяві центру громадських зв'язків ФСБ.

Як повідомляв Знай раніше, російські війська завдали удару по ПВК "Вагнер", зеки Пригожина обіцяють розправу: "Будемо знищувати".