Після заяв голови ПВК "Вагнера" про обстріл їх позицій регулярними військами росії та початок "маршу справедливості" ситуація на радість українців усе більше розпаляється.

Так, зʼявилися повідомлення, що у Москві піднято за тривогою Росгвардію та ФСБ, а літаком до Бєлгорода направили бійців СОБРу.

Національний антитерористичний комітет рф вимагає від Пригожина припинити протиправні дії. ФСБ порушила кримінальну справу про заклик до збройного заколоту.

У той же час російським ЗМІ заборонили будь які спогади Пригожина та його заяв. Також Пєсков повідомив, що путіну вже доповіли про заколот Пригожина.

Раніше Знай повідомляв, що російські війська завдали удару по ПВК "Вагнер", зеки Пригожина обіцяють розправу: "Будемо знищувати"

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще