Голова ПВК "Вагнера" ​​Євген Пригожин фактично оголосив початок військового перевороту в росії. Він заявив, що його угруповання знищуватиме все і всіх на своєму шляху, щоб відновити справедливість.

Так, Євген Пригожин натякнув, що найближчим часом дні у росії будуть "гарячими". За його словами, ПВК "Вагнера" ​​йде зупиняти зло, яке несе військове керівництво країни. Це буде відповіддю за ракетний удар, який завдали російські війська по його угрупованню.

Євген Пригожин, скріншот: YouTube
Євген Пригожин, скріншот: YouTube

"Рада командирів ПВК "Вагнер" прийняла рішення. Зло, яке несе військове керівництво країни, має бути зупинено. Вони нехтують життям солдатів, вони забули слово справедливість і ми повернемо її", - заявив Пригожин.

"Кухар Путіна" закликав не чинити опір, інакше на всіх чекає ліквідація.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Я прошу, нікому не чинити опір. Усі, хто намагатиметься чинити цей опір, ми вважатимемо, що це загроза і знищувати негайно. Усі блокпости, авіацію", - пригрозив ватажок зеків.

На тлі цих заяв активізувався і терорист Стрєлков-Гіркін. Він вважає, що росія на межі військового перевороту, але хто його ініціює, він поки не розуміє.

Ігор Гіркін. Фото: скрін Телеграм
Ігор Гіркін. Фото: скрін Телеграм

Колаборант Олег Царьов також натякнув, що справи у керівництві Кремля точаться не дуже.

осподи! Збережи росію", - написав він у своєму телеграм-каналі.

Олег Царьов. Фото: екран Telegram
Олег Царьов. Фото: екран Telegram

Раніше портал Знай повідомляв, зав'язли у безвиграшній війні: володимира путіна засмутили після нападу на Україну.

Також наш портал інформував, що найближчий соратник Кадирова зник після удару ЗСУ: лідер "тік-ток військ" уже панікує.

Крім того, воїни ЗСУ ліквідували п'ятиразового чемпіона РФ, який вирішив повоювати в Україні.