Війна в Україні, яка триває з 2014 року, вимотала всіх. Її активна фаза, яка розпочалася 24 лютого 2022 року, забрала життя військових, дітей. Росіяни зруйнували цілі міста, не шкодуючи нікого.

Логічно, що багато хто цікавить питання того, коли ця війна закінчиться. Відома білоруська тарологиня Валентина не змогла залишити українців без відповіді на це запитання. Вона поділилася оптимістичним прогнозом щодо цього.

Жінки в ЗСУ. Фото кадр з Youtube
Жінки в ЗСУ. Фото кадр з Youtube

Тарологиня каже, що не можна часто робити розклади на такі теми, але зараз уже минуло більше місяця з моменту її останнього звернення до карт з приводу закінчення війни. Валентина вирішила порахувати числа чи обчислити місяць.

"Випала десятка... І вісімка. Це 8 і 10 місяць, якщо їх скласти - виходить 9. Ось і дивіться 8, 9, 10. І випав Паж кубків. Це хороша новина, сюрприз, якась несподіванка. Сильна подія. .. І Дев'ятка мечів... Я думаю, що це сильний наступ ЗСУ зупинить цю війну. Це РСЗВ, ракетно-зенітні комплекси, які поставлять союзники. За допомогою них все вирішиться. Це вересень-жовтень", - такий позитивний прогноз вийшов у Валентина.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Коли скінчиться війна в Україні? Розклад Таро, скріншот з відео
Коли скінчиться війна в Україні? Розклад Таро, скріншот з відео

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Y9Nk0kV0cs0&ab_channel=%D0%92%D0%90%D0%A8%D0%95%D0%A2%D0%90%D0%A0%D0% 9E%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7[ /embed]

Нагадаємо, що астрологиня Поліна Павлова шокувала заявою: "Я нарешті скажу, коли закінчиться війна".

Раніше ми повідомляли, що воїни ЗСУ ліквідували п'ятиразовий чемпіон РФ, який вирішив повоювати в Україні.

Також стало відомо, що зав'язнули у безвиграшній війні: володимира путіна засмутили після нападу на Україну.