Військового експерта Олега Жданова запідозрили у поширенні фейку, який запустили російські пропагандисти нібито про те, що Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного усунули з посади.

Про розповсюдження неправдивої інформації написав офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан у своєму телеграм-каналі.

Олег Жданов. Фото: скриншот з відео
Олег Жданов. Фото: скриншот з відео

Так, в одному з роликів Олег Жданов говорив про плани, які можуть опрацьовуватися в Генштабі ЗСУ щодо місця головного удару в рамках контрнаступу. Далі ненароком він заявив, що дійти єдиного рішення командування зможе тільки коли до управління повернеться Залужний.

"Треба повернути Залужного до управління військами і тоді, я гадаю, до спільного знаменника прийдуть дуже швидко", - заявив Жданов.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Валерій Залужний. Фото: скріншот youtube
Валерій Залужний. Фото: скріншот youtube

Анатолій Штефан заявив, що все сказане військовим експертом – фейк. Він звернувся до СБУ і закликав не залишати поза увагою цей інцидент.

"Служба безпеки України прошу притягнути до відповідальності Олега Жданова про поширення фейку рашнпропаганден про усунення від своїх обов'язків Головнокомандувача ЗС України Валерія Залужного", - зазначив Анатолій Штефан.

Раніше портал Знай повідомляв, Володимир Зеленський жорстко відповів путіну на рахунок контрнаступу ЗСУ: "Їм недовго залишилося. Так і передайте".

Також наш портал інформував, скільки двійників у путіна? У ГУР розповіли про таємниці карликового диктатора: "Наспіх організований фейк".

Крім того, ми писали, Володимир Зеленський розповів про країни, які таємно допомагають Росії: "Я навіть трохи втомився у цій боротьбі".