Поліна Павлова фахівець з індійської астрології Джойотіш наважилася спрогнозувати закінчення війни.

Астрологиня зазначила, що довго не могла сказати приблизні навіть періоди, коли може завершитися війна в Україні, а тепер вже може зробити припущення.

Поліна Павлова. Фото: Youtube
Поліна Павлова. Фото: Youtube

Поліна зазначила, що швидкої і однозначної перемоги не буде скоро. Можливо навіть не відновляться території станом на 1991 рік. Проте значних успіхів Україна досягне, і наприкінці 2023 року початку 24 - можливий початок переговірного процесу, завершення обстрілів та гострої фази війни.

Яке є очікування - дійшли до Берліна, потім призначили міжнародні репарації та все закінчилось. німці покаялись, визнали свою провину, все. Тут на жаль може так не спрацювати. І якщо брати якісь точки, що ми відчуваємо зміни, то це була весна 23 - коли визнали путіна винним, та оголосили його у міжнародний розшук. НАТО продемонструвало, що воно путіна не боїться. — розповідає Павлова.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Поліна Павлова. Фото: Youtube
Поліна Павлова. Фото: Youtube

Також астрологиня зазначила, що кінець цього року це друга точка. У цій крапці буде припинення збройної фази. Вона зазначила, що не всі можуть бути задоволені у який спосіб це станеться. Це може статися - кінець 23 початок 24 року.

І 26 рік, дуже багато гороскопів вказують, що ця тема зникає. Моя ставка на 2026 рік — завершення. - зазначила Поліна.

Астрологиня зазначила, що влад може зменшити свободи населення, що призведе до заворушень всередині країни у 2024 році.

Нагадаємо, ми писали, що астрологиня Поліна Павлова попередила про небезпеку і тиск: "Марс заходить в Україну".

Як повідомляв "Знай.ua" "Емоційне навантаження зростає": відома тарологиня зробила попередження українкам із дітьми.

Також "Знай.ua" інформував, Віктор Вацко наїхав на УПЛ через жахливі трансляції, як на старі телефони: "За це взяли 1,6 млн доларів?".