Воїни ЗСУ щодня захищають Україну та всіх нас від російських окупантів, які розпочали війну спочатку на Донбасі, а потім і під час повномасштабного наступу, 24 лютого 2022 року.

Щоразу Генштаб ділиться статистикою, у якій зазначено, що сотні наших ворогів назавжди стали "хорошими" і що вони ніколи не зможуть нам зашкодити.

ЗСУ, скріншот: Youtube
ЗСУ, скріншот: Youtube

Максим Бархатов, п'ятиразовий чемпіон світу з паверліфтингу (2007, 2009, 2010, 2011, 2012) став жертвою війни в Україні, бо пішов воювати проти нашого народу. Цей 41-річний спортсмен, який народився у Красноярському краї, був дворазовим чемпіоном Європи. Але його життя завершилося у канаві під Бахмутом.

Бархатов брав участь у військових діях в Україні у складі приватної військової компанії "Вагнер". Після спортивної кар'єри Максим працював директором Муніципальної автономної установи "Татишів-парк" у Красноярську. У травні 2022 року його засуджено до шести років ув'язнення в режимі посиленого контролю.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Протягом 2019-2020 років Бархатов уклав близько 40 контрактів із різними компаніями без проведення торгів, використовуючи свої знайомства. У відповідь він отримував великі хабарі у вигляді автомобілів преміум-класу.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

У 2023 році Максима було залучено в найману групу "Вагнера" ​​після його звільнення з колонії. Окупант залишився без життя, а його родина – дружина, сестра та мати – без чоловіка. Вони дізналися про долю свого родича, коли отримали його неживе тіло.

Нагадаємо, найближчий соратник Кадирова зник після удару ЗСУ: лідер "тик-ток військ" уже панікує

Як повідомляв "Знай.uа", воїни ЗСУ ліквідували буддиста, який заскочив в останній автобус на фронт.

Знай.uа писав, жінка намагалася правильно виховати сина, але дзвінок копам "вбив" її: "Мамо, я..."