Соратника Рамзана Кадирова, депутата держдуми Адама Делімханова було поранено в Запорізькій області. Відповідна інформація почала з'являтись у російських ЗМІ, а також про це написав сам голова Чечні.

Депутат Державної Думи, заступник голови Уряду Чеченської республіки Адам Делімханов був поранений у Запорізькій області. За заявами деяких російських ЗМІ, він може бути живий, втім, реальний стан справ соратника Кадирова може бути набагато гіршим.

Рамзан Кадиров та Адам Делімханов. Фото: grozny-inform.ru
Рамзан Кадиров та Адам Делімханов. Фото: grozny-inform.ru

Так, сам Рамзан Кадиров вже помітно нервує та заявляє, що не може ніяк зв'язатися із соратником. Глава "тік-ток військ" вже настільки зневірився, що звернувся до українських розвідників і пообіцяв винагороду за інформацію про удар по позиціях, де був його "дорогий брат".

Кадиров звернувся до української розвідки. Фото: скрін telegram
Кадиров звернувся до української розвідки. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

сам не можу ніяк вийти на Адама Делімханова. На зв'язок він не виходить. Прошу українську розвідку надати інформацію про те, за яким саме місцем і за якими позиціями було завдано удару, щоб таки зміг знайти мого дорогого БРАТА. Винагороду обіцяю щедру і дуже прошу допомогти", - написав Кадиров.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, скільки двійників у путіна? У ГУР розповіли про таємниці карликового диктатора: "Наспіх організований фейк".

Також наш портал інформував, росіяни похвалилися знищенням танків Leopard 2, але це виявився дерев'яний муляж: "Новинам покотить".

Крім того, ми писали, путін може починати війни в Україні і далі, експерт розповіла правду про диктатора: "Мета Росії - не контроль".