На Бахмутському напрямку була зафіксована неймовірна подія, де бійці Президентської бригади, які належали до 200-ої роти, успішно відобразили штурм російських сил і зберегли свої позиції.

Головний сержант із позивним "Бакс" розповів про події, що сталися на цьому напрямі, на Youtube-каналі.

Бійці перебували на своїй закріпленій позиції. З усіх боків на фронті було відомо, що вони впораються із обороною. І хоча "Бакс" не знає, чи можна про це говорити, були важкі моменти.

ЗСУ, скріншот: Youtube
ЗСУ, скріншот: Youtube

"Ми залишилися вдесятьох на позиції – 3 особи розвідки та 7 – взводу вогневої підтримки. Так сталося, що нас оголосили двохсот. Але ми вижили, і ми тримали ту позицію. Там можна було і потрібно було тримати ту. позицію. Ми витримали штурм 12 годин", - заявив воїн ЗСУ.

Популярні новини зараз
Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Російські солдати були розумними чи кмітливими - вони просто тиснули на них. Але хлопці були обладнані добрими та потужними М-240. Були також хлопці, які добре знали, як працюють великокаліберні кулемети "Браунінг". У результаті військовослужбовці переміщалися вздовж фронту, вистрілювали з усієї доступної зброї - з кулеметів взагалі.

Російські сили вважали, що їх на позиціях дуже багато, але насправді було лише десять хлопців, які швидко пересувалися.

Нагадаємо, росіяни похвалилися знищенням танків Leopard 2, але це виявився дерев'яний муляж: "Новинам покотить"

Як повідомляв "Знай.uа", "бої будуть надзвичайно складними": ексглава ЦРУ оцінив можливості ЗСУ перед контрнаступом

Знай.ua писав, поки російські окупанти розганяють "перемогу", ЗСУ ефективно працюють за кадром: СтратКом пояснив, що відбувається на фронті