Зовсім недавно українська громадськість у ЗМІ могла спостерігати досить дивну та обурливу історію, бо працівники ТЦК та СП у Рівному вручили повістку... 8-річній дитині.

Зараз з'явилися нові деталі, окрім того, що батько хлопчика вже перебуває на службі десь півтора роки. Тетяна Камеристова — представниця Рівненського обласного ТЦК та Соціального захисту населення — прокоментувала ситуацію, заявивши, що чоловік звернувся до іншого військкомату на початку повномасштабної війни, тому цей заклад не мав жодних даних щодо його розташування.

"У військових підрозділів часто немає часу повідомляти нам", - додала вона.

Мобілізація 2023: Фото: Youtube
Мобілізація 2023: Фото: Youtube

Як заявляє Камеристова, нібито 8-річній дитині не вручали повістку, а записали на папірці номер телефону з проханням зателефонувати до військкомату для з'ясування інформації. Вона також додала, що працівники ТЦК виконували свою роботу, тому прийшли на адресу реєстрації, а двері відчинив неповнолітній громадянин.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

На вказаний номер телефону мала зателефонувати мама 8-річного хлопчика та дружина українського військовослужбовця, але жінка натомість опублікувала історію в Telegram.

Мобілізація. Фото: Youtube
Мобілізація. Фото: Youtube

У результаті чоловік таки зв'язався з ТЦК і заявив, що він не має жодних претензій.

[quote author=""]"Якби номер був записаний не на порядку денному, а на клаптику паперу, то нічого подібного не було. Варто додати, що працівники ТЦК не могли знати, коли жінка повернеться додому, тому не чекали її під дверима", - додала Тетяна Камеристова.

Нагадаємо, 1500 доларів за групу інвалідності: як лікарі наживаються на військових під час війни

Як повідомляв "Знай.uа", бронювання не допоможе: у якому разі відстрочка не спрацює, доведеться йти до армії

Знай.ua писав, мобілізація 2023: чи потрібно обмежено придатним повторно проходити ВЛК