Росіяни вкрай відомі своєю пропагандою та "переможними" новинами, які беруть просто з неба.

Ось і нещодавно російський диктатор Володимир Путін вирішив "кинути кістку" своїм виборцям, розповівши про контрнагляд ЗСУ, якого окупанти, як відомо, дуже боялися. Звичайно, путін не став церемонитися і очікувано похвалився тим, що контрнаступ не увінчався успіхом для України.

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

10 червня до України прибув прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо. За підсумками спілкування із Володимиром Зеленським політики виступили з конференцією. Крім того, Канада передасть Україні конфіскований російський літак Ан-124 "Руслан" і приєднається до коаліції винищувачів F-16 для України, журналісти встигли поставити запитання.

Зокрема, Президент України Володимир Зеленський відповів на заяву російського диктатора Володимира путіна про контрнаступ ЗСУ.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Так, у відповідь на запитання журналіста про те, чи відповідає дійсності заява Путіна про початок контрнаступу ЗСУ, Зеленський сказав, що контрнаступні операції ведуться, але він не говоритиме, на якому етапі.

"Важливо, що росія відчуває, що їм недовго залишилося, на мою думку. Контрнаступальні та оборонні дії відбуваються в Україні. На якій стадії не говоритиму докладно", - сказав він.

Володимир Зеленський у Херсоні, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський у Херсоні, фото: Офіс президента України

При цьому Зеленський наголосив, що всі відчують контрнаступальні дії українських військових. Він також звернув увагу, що не варто довіряти тим чи іншим Telegram-каналам і особливо російському диктатору.

"Мені здається, довіряти треба нашим військовим. Я їм довіряю, я щодня на зв'язку з нашими командувачами Сирський, Тарнавський, Москальов, Залужний. Усі налаштовані позитивно. Так путіну і передайте", - додав лідер України.

Нагадаємо, що Євген Кошовий із "95 кварталу" розповів, які меми відправляє президенту.

Раніше повідомляли, що Володимир Зеленський розповів правду про наслідки підриву Каховської ГЕС росіянами: "Це вирок".