Офіцер ГУР України розповів, як відрізнити володимира путіна від двійників, у яких його звинувачують у відправленні на публічні заходи .

Давно ходять чутки, що 70-річний російський президент відправляє двійників у службових справах, щоб зберегти пристойність, і при цьому страждає на низку проблем зі здоров'ям. Стверджується, що путін страждає на хворобу Паркінсона, рак або тим, і іншим. Також ходили чутки про психоактивний розлад.

Володимир путін, скріншот з відео
Володимир путін, скріншот з відео

Кремль неодноразово відкидав використання двійників, незважаючи на те, що українські офіційні особи знову повторювали це звинувачення.

Офіцер та прес-секретар Служби військової розвідки України (ГУР) Андрій Юсов заявив: "Путін використовує двійників. Це факт, заснований як на оперативній розвідці, так і на оцінках фізіогномістів та багатьох інших фахівців".

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Юсов сказав, що візити путіна до окупованих регіонів України у березні та квітні цього року — ймовірно, його перші поїздки через кордон після початку вторгнення у лютому 2022 року — були прикладами використання двійників.

"Його візити на окупований південь - суцільний фейк, організований досить погано і поспіхом. І в поведінці "путіна", і у зовнішності була суттєва різниця", - сказав він .

Володимир путін, двійники
Володимир путін, двійники

Він ніколи б не сів у цю машину і ніколи б так не одягся. який стає все довшим і довшим, обов'язкові карантини люди проходять перед зустріччю з ним".

Антон Геращенко погодився з цим та зазначив, як змінилася форма підборіддя Путіна на фотографіях та відео з візиту до України.

Фахівець з міжнародної безпеки Уїлл Геддес сказав GB News у березні: "Я думаю, що це дуже ймовірно. Чесно кажучи, було проведено багато аналізу його недавніх візитів до України, де були такі невідповідності, що в нього, напевно, вважають українські спецслужби, як мінімум три двійники."

Володимир путін у Маріуполі, кадр з відео
Володимир путін у Маріуполі, кадр з відео

Нагадаємо, що звідси й історія з комарами: володимир путін тренував білуг та підсилав їх до Норвегії та Швеції з камерами.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Путін почав свою таємну гру, відома таролог попередила: "Йому чим гірше – тим краще".