Якось Україну захлеснула новина про те, що президент Франції Еммануель Макрон, який любив по 1,5 години розмовляти телефоном з володимиром путіним, пропонував Володимиру Зеленському здати території України, щоб "зберегти обличчя" президента Росії.

Звісно, ​​ні президент, ні українці не погодилися б на такі поступки ні за що в житті, а сам Макрон такими "пропозиціями" посіяв ненависть до себе в серцях мешканців нашої країни.

Еммануель Макрон, Олаф Шольц та Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official
Еммануель Макрон, Олаф Шольц та Володимир Зеленський, instagram.com/zelenskiy_official

Але питання все ж таки хвилююче, саме тому з ним прийшли українці до тарологині Валентини.

"З якого бодуна вона повинна здавати свої території, я не розумію? Росія сильніша за Україну? Я думаю, що немає і найближчим часом це покаже", - обурюється експертка, але погоджується розкласти карти.

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Прогноз карт Таро на можливість здачі територій України
Прогноз карт Таро на можливість здачі територій України

Валентина запитала у карт, чи взагалі буде таке, що Україна поступиться будь-якими територіями.

"Ні, не буде... Карти сказали, що все піде не так, як комусь хочеться. Хтось хоче, аж вмирає, ці території здати. Ось вони зупинилися і роблять безглузді переговори, щоб на цих територіях залишитися. Так, зараз. Україна свої території забере" , - ділиться Валентина.

Виходячи з такого прогнозу, надсилаємо гарячі привітання Маріуполю, окупованому Донбасу та Криму та чекаємо на ваше швидке повернення додому, в Україну.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=6kOEPQ6kJBw&ab_channel=%D0%92%D0%90%D0%A8%D0%95%D0%A2%D0%90%D0%A0%D0% 9E%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7[ /embed]

Нагадаємо, що астрологіня розкрила, чи вдасться ворогові захопити українські міста. Чи стане Бахмут останнім знищеним українським містом.

Раніше ми повідомляли, що українські чоловіки можуть повернути додому вже зовсім скоро: від мобілізації не сховатися.

Також стало відомо, що Криму залишилося чекати недовго під прапором росії, в України з'явилися нові можливості: у США зробили заяву.