Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами військового, якщо говорити про російських партизан, то потрібно розуміти, що ми у це поняття вкладаємо, чи йдеться про такий організований рух, як свого часу радянські партизани, це була фактично частина регулярної армії, а у росії сьогодні інакше.

«Це розгалужений, дуже часто не об’єднаний у єдину систему, але переважно керований організм», - зазначає Кирило Буданов.

На його думку, об’єднувати якось цей рух і не потрібно, оскільки, якщо зрадник є в одній організації, то він може знищити тільки її одну, якщо же всі організації об’єднані, то такий зрадник може завдати непоправні втрати. Інше питання, міркує начальник ГУР, це протестний потенціал рф, який практично відсутній.

«Майже нульовий. Розхитати зсередини буде можливо, коли до цього будуть готові еліти. Там нема такого громадського суспільства, це не Україна, нема що порівнювати, це просто некоректно», - стверджує Кирило Буданов.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що змінило думку Шольца щодо допомоги Україні у війні.

Також Знай.ua писав про те, що Буданов розповів про ефективність вагнерівців на фронті.