Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужні розповів, що для нього означає перемога, а також розкрив деякі подробиці протистояння на полі бою.

Про це він заявив під час розмови із Головою об'єднаного комітету начальників штабу США генералом Марком Міллі. Подробицями поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Олексій Резніков та Валерій Залужний. Фото: скрін youtube
Олексій Резніков та Валерій Залужний. Фото: скрін youtube

Колега зі США запитав Валерія Залужного, що для того означає перемога.

"Це справді важливе питання. Для мене перемога – це знищення ворога, який перебуває на нашій землі, та звільнення всіх захоплених ним територій. Поінформував генерала Міллі про оперативну обстановку. Вона залишається складною, проте наш бойовий настрій і ми націлені лише на Перемогу" - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Валерій Залужний. Фото: YouTube
Валерій Залужний. Фото: YouTube

Також, особливий акцент у розмові був у тому, що противник продовжує використовувати стратегічні крилаті ракети.

"Телефонна розмова з генералом Міллі – це чергова можливість висловити подяку Народу та Уряду США за надану допомогу, а також можливість запевнити, що ми ведемо суворий облік та контроль за використанням наданих матеріальних засобів. Ми готові поділитися всіма матеріалами з Посольством Сполучених Штатів, щойно повернеться в Україну" - підсумував Валерій Залужний.

Нагадаємо, що шаманка Сейраш попередила про радісні новини: "Готуються жести доброї волі".

Раніше ми повідомляли, що коригувальника ударів по Україні засудили до вищої міри: діти можуть про нього "забути".