Марія розклала карти таро, та "заглянула" в голову путіну, передрікаючи тому поглиблення проблем зі здоров'ям.

Свій прогноз відьма давала на каналі "Мій світ".

Марія Тиха. Фото: Youtube
Марія Тиха. Фото: Youtube

"Якісь ситуації, пов'язані з його армією, я так розумію, що будуть когось "дрючити" там. Я схиляюся, що це будуть вагнерівці. Я думаю, що буде розпуск батальйону. Вони намагатимуться його розпускати. Будуть створені нові батальйони. Для Вагнер зараз "зачистка" піде", - розповіла Марія.

Також карти показали погіршення стану путіна. Карти показують "смерть", знане погіршення ситуації зі здоров'ям.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Марія Тиха. Фото: Youtube
Марія Тиха. Фото: Youtube

"У нього стан не дуже хороший, він може крякнути, його проблеми. Він може померти. Тому він думає про лікування, думає про лікарні, про пігулки, він думає про те, що він обмежений, і він навмисне не дивиться інтернет, щоб не розхитувати своє здоров'я".

Також Марію запитали про Пригожина. Марія заявила, що, на її думку, Пригожина приберуть.

"Я колись давно дивилася, і випало, що його чи отруять, чи підірвуть, щось пов'язане з громадським харчуванням. У його кафешці підірвали іншого, пам'ятаєш, це сталося в кафешці Пригожина. У нього буде така ж ситуація. Схоже на Захарченка, у нас був колись. І Пушилін чомусь згадався. У них у всіх однаковий кінець" - підсумувала Марія.

Нагадаємо, ми писали, що відьма-некромантка Марія Тиха розповіла, чим закінчиться спроба росіян взяти Бахмут.

Як повідомляв "Знай.ua" мольфарка назвала дату закінчення війни.

Також "Знай.ua" інформував, астролог Влад Росс розповів, чим закінчаться ядерні "понти" Кремля.