Залишається тільки уявляти, як і кого визначатиме "вусатий диктатор" у нацистські злочинці, саме таких воєнних злочинців вирішив витягти з того світу лукашенко.

Генеральна прокуратура Білорусі створила робочу групу з підготовки проєкту закону про порядок провадження у кримінальних справах щодо померлих осіб, причетних до воєнних злочинів. Про це повідомляє пресслужба генпрокуратури.

лукашенко. Фото: скриншот з відео
лукашенко. Фото: скриншот з відео

Повідомляють, що спеціальна група буде розробляти закон, який дозволить притягувати до відповідальності не лише живих "нацистів" але й тих, кого на цьому світі вже нема.

Група має намір розробити "механізм притягнення до кримінальної відповідальності тих нацистських злочинців та їх посібників, які з низки причин, у тому числі пов'язаних із політикою окремих держав, не постали перед судом". — заявили у прокуратурі.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Лукашенко заявив, що хоче визнання геноциду білоруського народу за часів другої світової війни, імовірно, намагаючись відволікти увагу свого народу та світової спільноти від геноциду, який влаштував для власних громадян.

Нагадаємо, під час минулих виборів свідомі білоруси намагалися позбавитися ненависного правителя, але лукашенко скористався підтримкою путіна та спецназівців, які допомогли йому втримати владу.

Нещодавно у Білорусі екскандидатку в президенти країни Світлану Тіхановську засудили до 15 років колонії, а опозиціонера Павла Латушка — до 18 років. Коментуючи новини про своє засудження Тіхановська заявила, що продовжить робити все, щоб звільнити політичних в'язнів із лукашенківських буцегарень.

Нагадаємо, ми писали, що лукашенко після чергового спілкування з путіним почав шукати для себе приватну охорону.

Як повідомляв "Знай.ua" війна не для багатих: зять "фанерного генерала" Шойгу гріється на морях і хвалиться годинником за три мільйони.

Також "Знай.ua" інформував, пародист із "Квартал 95" Юрій Великий показав, як лукашенко тролить путіна через рік провальної війни: "Жест доброї воні".