Російський репер Давід Нурієв, він же "Птаха", який приїхав в Україну, щоб "повоювати" перестав виходити на зв'язок. Чого й варто чекати кожному, хто приходить на українську землю зі зброєю в руках.

Цю новину повідомив відомий український громадський діяч та активіст Сергій Стерненко у своєму Телеграм-каналі. Він також опублікував останнє відео росіянина, яке той зняв перед зникненням.

Через якийсь час Сергій Стерненко опублікував актуальну інформацію про те, що російського репера досі не знайшли.

Зниклий російський репер "Птаха", скріншот з відео
Зниклий російський репер "Птаха", скріншот з відео

"Цей виродок, росіянин Давід Нурієв, він же "Птаха", приїхав на нашу землю, аби постріляти. Ось це відео — останнє зняте ним перед зникненням, його він надіслав знайомим. Можливо, ще з'явиться ця істота, але зичимо йому болісно подохнути. Хороші новини: російський виродок Давід Нурієв "Птаха" досі не знайшовся. Треба знайти. Хоча б частинку.", - йдеться у повідомленні Стерненка. Сергій Стерненко

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Відомо, що росіянин приїхав у Донецьк з концертом, але одними співами не обійшлося. То ж не дивно, що довелося отримати по заслузі.

Нагадаємо, які правила виходу на пенсію діятимуть у 2023 році: пояснення ПФУ

Як повідомляв "Знай.ua", яку довідку потрібно подати у 2023 для нарахування пенсії: необхідна у двох випадках

Також "Знай.ua" писав, українцям повідомили про нововведення стосовно виготовлення паспорта: що потрібно знати