На відео тренер пропонує жінкам вмовити свого чоловіка добровільно піти у військомат.

Якщо він не піде, можна на нього донести. Відео з корисними порадами та зомбуванням жінок виклали у Youtube.

Коч вчить росіянок здавати чоловіків у військомат. Фото: Youtube
Коч вчить росіянок здавати чоловіків у військомат. Фото: Youtube

Жінка натомість отримає блага — чоловіка вб'ють, а вона отримає грошову компенсацію, буде вважатися колишньою дружиною героя. Та ще й можливо до неї приїде жити чорнявий молодий студент з африканського континенту.

Розповідь коуча супроводжується сміхом і схвальними кивками жіночих голів.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Якщо він не піде, то ви самі підіть до військомату та скажіть, я знаю, де живе чоловік. Адресу його назвіть, куди він ходить, де буває. Він має бути чимось корисний громаді. Тоді він зможе забезпечити вас, — розповідає тренер.

Коч вчить росіянок здавати чоловіків у військомат. Фото: Youtube
Коч вчить росіянок здавати чоловіків у військомат. Фото: Youtube

У разі смерті на полі бою, нічого страшного, вважає коуч, раніше теж гинули. А так ще й гроші отримають.

Схоже на росії справи зовсім погані, якщо вже жінок вчать як правильно позбавлятися своїх чоловіків. Плани мобілізувати та відправити на забій усіх без вийнятку чоловіків не відбувається так швидко, як би того хотілося генералам.

Нагадаємо, ми писали, що астролог Влад Росс пояснив, коли ЗСУ остаточно переможуть окупантів: влітку вже можна до Криму.

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, що перед розстрілом військового заставили копати могилу: нові подробиці страти військового за слова "Слава Україні".

Також "Знай.ua" інформував, британський генерал припустив, коли путіна виженуть з Кремля: все залежить від ЗСУ.