У вечірньому зверненні до українського народу президент Володимир Зеленський повідомив про велику втрату - загибель добровольця, героя України з позивним "Да Вінчі".

Володимир Зеленський описав Героя, що загинув, Дмитра Коцюбайла, як людину-символ, як людину-хоробрість. За словами Зеленського, він перебував на службі з 2014 року, та вже 9 років боронив Україну від ворога.

Дмитро Коцюбайло, "Да Вінчі". Фото: Youtube
Дмитро Коцюбайло, "Да Вінчі". Фото: Youtube

Він із 2014 року захищав нашу незалежність, гідність нашого народу. Один із наймолодших героїв України. Один із тих, чия особиста історія, характер, сміливість навіки стали історією, характером і сміливістю України. Уже понад девʼять років українські герої в жорстоких боях за державу виборюють майбутнє для України. Спокій і відносна безпека в тилових містах – це їхній подвиг. Наша впевненість у перемозі України – це їхня стійкість і сила. - заявив Зеленський.

Дмитро Коцюбайло, "Да Вінчі". Фото: Youtube
Дмитро Коцюбайло, "Да Вінчі". Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Дмитро Коцюбайло, боєць 67-ї окремої механізованої бригади, комбат. Загинув в бою під Бахмутом, у бою за Україну.

Також президент зазначив, усіх воїнів як 67-ма бригади, так і всіх, хто бʼється за Бахмут словами підтримки.

Дмитро Коцюбайло, "Да Вінчі". Фото: Youtube
Дмитро Коцюбайло, "Да Вінчі". Фото: Youtube

Україна завжди памʼятатиме своїх героїв. Наша памʼять про них не згине. Згине цей ворог, що прийшов в Україну.Дякую всім воїнам, чия стійкість і наполегливість знищують армію окупанта на Донбасі! Вічна памʼять усім, хто віддав життя за Україну!

Нагадаємо, ми писали, що Загинув один із захисників "Азовсталі", чиї знімки після полону сколихнули мережу: його було не впізнати

Як повідомляв "Знай.ua" На Донецькому напрямку загинув легендарний вівчар з Youtube: "Віддав життя за майбутнє"

Також "Знай.ua" інформував Російські нелюди розстріляли беззбройного українця за слова "Слава Україні