Українці живуть у стані повномасштабної війни вже більше року, від початку - 24 лютого 2022 року.

Практично нічого більше не може нас налякати чи змусити нервувати - тепер росіяни здатні лише спричинити лють. Проте вище військове керівництво постійно нагадує громадянам про небезпеку. Зокрема, через можливі масові ракетні атаки.

Кредити на зниклих безвісти воїнів ЗСУ, фото: Facebook
Кредити на зниклих безвісти воїнів ЗСУ, фото: Facebook

Відома астрологиня Ольга Медвецька дала прогноз на березень 2023 року, який буде періодом підвищеної небезпеки для України. Зокрема, між 15 та 20 числами місяця можливі нові масовані ракетні атаки з боку РФ.

"Близько 15 березня (+/- п'ять днів) є ризик масованої атаки на Україну. При цьому можливе застосування заборонених видів зброї. У тому числі хімічної. Це може бути і/або з використанням методів нечесної боротьби, посилення брехні у світових ЗМІ чи запуск нового фейку, провокації з боку ворога", - заявляє вона у Instagram.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Крім того, Медвецька наголосила, що загроза існує також для енергетичної сфери та транспортної системи країни. Але останній тиждень березня може принести позитивні новини для українців з фронту чи від партнерів. Астролог стверджує, що небезпека, яка загрожує Україні у березні 2023 року, обумовлена ​​зірками та з'єднанням планет, що вказують на негативний збройний вплив.

Нагадаємо, зеків виявилося недостатньо, тепер "Вагнер" знайшли нове "м'ясо": "Три центри"

Як повідомляв "Знай.uа", застій, початок нового або ж вибір без вибору: таролог Аліна Білич розповіла, що чекає на українців вже днями

Знай.ua писав, українців готують до чергового зростання цін на продукти: чому інфляція може прискоритися